onsdag, september 09, 2009

Blid start...

Kaffe er vel næppe en blid start for kroppen, men at sidde der ved langbordet overfor hinanden med en kop kaffe mens dagen planlægges, er en god måde at starte dagen på.


I dag skulle husbonden først møde 8.30 så vi havde god tid til at få vendt aftenens menu og dagens opgaver.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

:-) dejlig start på dagen :-)

Anonym sagde ...

Ej jeg bliver nød til at spørge :)

Nu er jeg lige gået i gang med at lege med fondant og som altid ka jeg udforske mig selv mest muligt.. Og når man ser dine kager får man bare lyst til at lave dem alle sammen på engang.. men men men så stort køkken og så meget tid har jeg ik haha.. MEn ville høre om det var okay at lave de kager (eller bare nogen af dem) og så ligge dem op på min hjemmeside :) Altså billederne af mine kager haha.. tager ik credit for dine :)

Kagekonen sagde ...

velkommen til lilpigen. Hvor er det skønt at du bliver så inspireret af mine kager, at du selv går i gang, større kompliment kan jeg næsten ikke få. Selvfølgelig kan du ligge billeder af dine kager på din hjemmeside, hvis det er direkte kopier kan du jo skrive hvor du har fået ideen fra ;o)

Anonym sagde ...

Jo ville også skrive hvor jeg havde ideen fra når jeg kopier dine kager :) Vil ik tage hele æren kun for min kage haha.. Og mange tak :)

Lotten sagde ...

Hvor er den fin, din kaffekandevarmer - hun er god, hende Anne :-)

Eva sagde ...

Oh kære Kagekone,
En dåb venter forude - og jeg har søgt og søgt inspiration på din skønne side her - og lavet nogle test. Men det ender bare ikke som jeg vil. Smørcremen driller mig, og jeg har mareridt om størrelsen på kagen - 50 personer.

Nu kryber jeg til korset og spørger ydmygt - kan man betale dig for det, selvom vi ikke kender hinanden? I så fald kan du kontakte mig via mail eva@hogsberg.net for nærmere aftale :-)

På forhånd tak

Eva Lüchau

Christina sagde ...

Hej Kagekone
Den der rigtigt rigtigt fine stempelkande varmer, er det en du selv har lavet eller en købt? Har du evt. en opskrift eller kan henvise til hvor man kan købe den?

Mange hilsner Christina

P.s.: syntes at det er nogle rigtigt flotte kager du laver. Jeg nyder at kigge på dem af og til og drømme om den dag jeg selv får overskud til at udforske det kagebage og pyntnings univers.