søndag, juni 15, 2008

Det var den weekend...

Ind i mellem weekendens mange mere eller mindre våde byger var der også den smukkeste blå himmel over Rude Skov, hvor cykelsønnen og små 1000 andre kørte ræs i 24 timer. Jeg var der ikke ret meget, men nok til at heppe lidt på sønnen og lige hilse på Marianne og hendes søster.

Sønnen og hans hold kørte 27 omgange i både sol og regn, men var stolte og glade da de 24 timer (og lidt til) var overstået.


Nu tror jeg cyklen skal vaskes og nurses inden den igen er klar til at dyste på de små stier i de Nordsjællandske skove.


Om lidt vil jeg tage min cykel og køre en tur ud i det blå efter hyldeskærme til en omgang af den skønne sommermarmelade og en omgang hyldeblomst-saft, der skal koges til sirup.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Pyha, så er det overstået! Det var noget af en præstation, må man sige. Jeg glæder mig til at høre nærmere om de sødere udskejelser. God aften:)

Marianne's mening sagde ...

Virkelig flot og stort tillykke til cykelsønnen!

Så skal der gøres cykel ren... men mon ikke det går ovenpå en god weekend ;-)

Lea Poulsen sagde ...

Jeg sidder og kikker på din opskrift med jordbær/hyld. Ville det være muligt at lave et koncentrat af hyld, og så bruge det på den måde, istedet for at friskplukket?
Jeg er nemlig mest til, opbevaring i fryseren.
Venlist Lea.

Kagekonen sagde ...

Lea, det aner jeg simpelthen ikke, så du må prøve dig frem.

Shabby - Marianne sagde ...

Michael ville havde været forbi, men kørte galt i skoven og har beskadiget et ribben og cyklen står hos cykelhandleren - er han så i ro? Nej han snuppede da bare raceren......... suk.......