fredag, juni 20, 2008

Smug-kig...

Morgendagens bryllupskage er ved at være på plads. Brudeparret har begge været på udveksling i USA og holder meget af landet, så deres bryllupskage måtte gerne være lidt amerikansk, men skulle også afspejle den enkle skandinaviske stil, som parret elsker.


Derfor faldt valget på cupcakes til gæsterne og en lille kage som brudeparret kan skære af. Kagerne skal stilles på stativ i morgen så den lille kage står øverst og alle de mange cupcakes står nedenunder og ud på bordet.

Topkagen er chokoladekage lagt sammen med jordbær/rabarberfromage, og cupcakes'ne er mudcake med chokoladesmørcreme og rabarbercupcakes med sugarpaste. Under sugarpasten er der et tyndt lag italiensk marengs-smørcreme smagt til med rabarber-sirup.

4 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Mums siger jeg bare....... Den bringer bestemt lykke :-)

Helle K. sagde ...

"savle" den er smuk - dejligt at den ikke blev så amerikansk, at den var helt selvlysende ;)

Lisa Sandra Hansen sagde ...

Den ser fantastisk ud. Har du nogle råd til, hvis man selv skulle i gang med sådan en omgang? Evt. opskrift?

Beate sagde ...

Hejsa
Fantastiske kager :0)
Vi er ti tøser der er ved at planlægge polterabend for vores gode veninde, - ville så gerne lave et "kage pynte kursus" sammen med hende, - på 1-2 timer. Hun skal nemlig selv lave deres bryllupskage, - og så ville det jo være sjovt at få lidt inspiration inden, - Er det noget du gør, - altså arrangerer kurser/hjemme kurser, af kort varighed. - Det ville være så godt, at vi alle kunne få lært noget :0)