lørdag, april 19, 2008

SQ352 er landet...

Og så kan det ellers godt lige være, at jeg kom hurtigt ud af døren, for flyet landede et kvarter før forventet, og det er lige præcis den tid, det tager for mig at køre i lufthavnen... Heldigvis skulle husbonden både gennem indrejse kontrol og bagageudlevering, så han opdagede slet ikke at jeg var lidt sent på den.

Vel hjemme blev der pakket ud, givet gaver og vist billeder fra turen, som ganske givet har været en fantastisk oplevelse. Efter et kort hvil og lidt let frokost, var det tid til at komme ud og nyde det danske forår på to hjul.


På grund af påskeferie og husbondens tur til Østen, har jeg slet ikke været ude at køre endnu i år, det blev der rådet bod på i dag...

9 kommentarer:

Lene sagde ...

nøj hvor er den flot, og sikke et vejr I havde til turen :-)

Kagekonen sagde ...

Den er nemlig så fin Lene, og vejret kunne ikke have været bedre. Håber I også fik nydt det.

Stine Helene sagde ...

Hvor ER du sej.. kan du køre den helt alene?

ihhh.. jeg vil også have kørekort, af en eller anden slags ;)

Charlotte sagde ...

Hej Kagekone! Har lige opdaget din blog, og er maalloes over dine kreationer. Lige et spoergsmaal, hvordan faar du mariehoenen til at "bue", altsaa have den der halve boldform?
My compliments
Charlotte

Sif sagde ...

Damn kvinde, du har lige fået ekstra street cred i min bog!

Kagekonen sagde ...

Hov, det er vist lige på sin plads med en lille præcisering... jeg kan ikke selv køre motorcyklen, dels er den alt for stor til lille mig og dels så har jeg ikke MC-kørekort ;-) sorry, hvis alle illusionerne brast og al min nyvundne street credit ryger...
charlotte prøv at klikke på iglo-kage ude til venstre, så finder du svar på dit spørgsmål.

Stine Helene sagde ...

Nej nej.. Street krediten den er i god behold!! Du sætter dig jo stadig op på maskinen helt med livet i hænderne på gemalen.. MONSTER Kreditter der, altså..

Mette sagde ...

Kan I så komme til Randers på dyret så jeg kan få en tur!!!! :D

Kagekonen sagde ...

mette, det er slet ikke umuligt ;-)