tirsdag, april 29, 2008

Udenbys levering...

En af mine bekendte har et barnebarn på Ærø. Hun skal konfirmeres på torsdag og denne kage er en overraskelse fra hendes bedsteforældre i København.


Kagen består af mudcake lagt sammen med chokoladesmørcreme og en marcipanbund. Ingen af delene kræver køleskab og derfor er kagen perfekt til den lange tur tværs gennem landet. Jeg tror nu, at den kommer i selskab med et par køleelementer i bilen, bare sådan for en sikkerheds skyld...

Mål og figurer er i plastik og købt hos Kagebutikken.

9 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Hvor er den flot, det var sådan en jeg skulle have lavet til min konfirmand - men det gjorde jeg så ikke - istedet nyder jeg at se på din :)

Shabby - Marianne sagde ...

At nogen vil sætte tænderne i den det er mig ubegribeligt. Det er jo et helt kunstværk....

Marianne's mening sagde ...

Hvor er den bare flot!

Jeg har jo sart fødselsdag og vil lave en lagkage med hindbærmousse. Tror du jeg kan dekorerer lagkagen med den hvide chokolademousse? Så den bliver dækket af den?

Kagekonen sagde ...

marianne ('s mening) du kan sagtens bruge den hvide chokolademousse til at dække kage med, og kombineret med hindbærmousse er det et sikkert hit.

Marianne's mening sagde ...

TAK for hjælpen, så skal det prøves!!
Jeg glææder mig ;-)

Camilla sagde ...

Den er super flot, min søn fylder 6 år i dag og har ønsket sig at få den med i morgen i SFO, så far og jeg har stået 2 timer i køkkent her til aften og dekoreret kage, men jeg ville høre dig om noget, hvordan udligner du kanter hvis du ligger et stykke oven på et andet stykke og skal have det gladt så man ikke ser linien, (håber du forstår) og så lige et andet spørgsmål, hvorfor bliver MMF nogen gange sådan lidt tør og smuler, hvad kan jeg gøre når det sker? Ellers mange tak for en fantastisk hjemmeside, som jeg har brugt mange timer på :-)

Kagekonen sagde ...

Jeg overtrækker mine kager med 1 stykke fondant, så jeg har ingen kant der skal udlignes...
Mit kendskab til MMF er ikke så stort, men jeg tror det bliver tørt og smuldrer fordi du har for meget flormelis i eller måske for lidt fedtstof...

Sol sagde ...

Hej, jeg vil høre hvor meget fondant skal jeg køber til sådan en kage??
På forhånd tak ;-)

Kagekonen sagde ...

Kære Sol, hold øje med bloggen. Jeg har nemlig planlagt et indlæg, der giver svar på dit spørgsmål :)