mandag, december 31, 2007

Godt nytår


Tiden er fløjet afsted ikke bare i dag men hele året. Derfor synes jeg at dette års kage skulle symbolisere dette. Kagerne er mudcake, marcipanbund og chokoladesmørcreme. Overtrækket er marcipan blandet med sugarpaste.

Da myndlingen ikke skal fejre nytår med os, og ikke skal snydes for kage, har jeg lavet to. Så kan han få en med hjem til sin far, som han skal fejret nytåret sammen med.

Godt nytår til jer alle, vi ses i det nye år.

8 kommentarer:

Stine sagde ...

De er som altid imponerende flotte dine kager. Jeg håber I alle må komme godt ind i det nye år.

Anonym sagde ...

Hejsa søde Pia,

De er bare så fine de ur kager. Det har jeg tilgode når vi er ved d.31 dec 2008;-) men det er der heldigvis læænge til.....

Godt nytår!

Lene sagde ...

Jeg vidste du kunne lave noget helt specielt :-) tak for året, der gik, jeg glæder mig til at følge med i årets gang her hos dig.

Deborah sagde ...

Fantastiske er dine kager!! Godt Nytår!!!

Shabby in Town sagde ...

Du overrasker konstant - er der noget at sige til at vennekredsen siger at du skal stå for kagerne?

Sif sagde ...

Godt nytår Pia! Håber vi ses i det nye år.

Ulla sagde ...

Hej Pia

Hvor er dine nytårskager bare flotte, du kan dit kram :-)

Tak for den fine kommentar på min blog, det er stadig designeren der er på så jeg aner ikke selv hvordan det fungere endnu ;-) men jeg vil meget gerne hjælpe når jeg er lidt inde i det.

Rigtig godt nytår til dig og dine.

Helle K. sagde ...

Tak og godt nytår til dig... du har igen kreeret nogle fantastiske kager, jeg glæder mig til at se dine vilde udfoldelser i kagekunsten i 2008 - og selvfølgelig dine projekter på din arvede symaskine... :-)