fredag, april 25, 2008

Op og ned, rundt og rundt...

Tak for alle jeres hilsner og søde kommentarer, dem sætter vi begge umådelig stor pris på. I dag kom et hjerte med posten og der kom blomster og chokolade pr. bud, det er overvældende med al den omsorg og jeg er meget rørt.


Giver det mening at sige, man har blå mærker eller føler sig forslået indvendigt? Jeg føler mig fuldkommen rundtosset og ude af kontrol, og jeg hader det! Det er som om, at der er nogen der piller ved både min hjerne og mit hjerte. Og mine smerter og min nattesøvn kommer helt ud af kontrol...

Jeg ved godt at det er naturligt at være både lettet og ked, glad og vred og energisk og ustruktureret på en gang, når man har oplevet, hvad vi har oplevet de sidste par dage. Jeg ved også at mange reagerer kropsligt på kriser, men derfor har det nu alligevel rystet mig, hvor meget jeg reagerer ovenpå onsdagens ulykke.

Husbonden er ved godt mod, han har været oppe og været i bad, med kun lidt hjælp, men for pokker hvor er han groggy af både hjernerystelsen og alt det morfin de hælder i ham... Normalt er han det faste holdepunkt i mit liv, og nu er det pludselig omvendt.

Forleden talte jeg både med politiet og den stakkels mand, der kørte ud foran min husbond. Husbonden har været ualmindelig heldig, at det ikke er gået meget værre end det gik. Motorcyklen er hentet af værkstedet og vi tror ikke rigtig at den bliver til motorcykel igen...

10 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg har tænkt meget på jer og især husbonden ....
Det er klart du er helt oppe og køre i dit indre. Husbonden var lige vendt hjem fra udlandet nu var i sammen og i et split sekund ændres ens liv - et liv der kunne være endt, men heldigvis ikke gjorde det. Det viser jo hvor skrøbeligt livet er.
Giv dig tid til at trække vejret dybt - det er vigtigt at du får ilt til hjernen... Din husbond er en fighter og i god form så han skal nok klare det - han kommer sig. Imens må du passe godt på dig selv. Forsøg at hvile når du kan - sørg for at få noget ordentligt at spise det er så vigtigt.
Du er i mine tanker og jeg sender jer din varmeste knus her fra ønskeøen....

Anonym sagde ...

Jeg har først lige set. Det skal nok gå, men klart du er blevet rystet. Vær god ved dig, og hvil dig også, du skal lige have oplevelsen på plads og over chocket. Sender et STORT TRØSTE-KOMME-OVENPÅ-KRAM til jer begge.

Anonym sagde ...

For mere end 3 år siden totalskadede jeg vores daværende bil i en soloulykke (http://blog.aforismen.dk/?p=8), jeg reagerede ganske som du ved at have modstridende følelser. En trafikulykke er altid voldsom - når der som i jeres tilfælde er mennesker involverede er det meget mere voldsomt.

Det er dejligt at læse, at omsorgen strømmer ind. For mig hjalp det at snakke om det, og det tyder dit indlæg jo på, at du er i fuld gang med. Endnu engang god bedring til jer alle.

Og selvom det er ærgerligt med køretøjet så er det jo kun blik, også selvom det er pokkers dyrt blik...

Andrea sagde ...

Gu er du da lige så groggy og forslået, som din mand, bare på en anden måde.

Jeg gætter på, at du vil være stærk for ham, så er det dobbelt vigtigt at du læser af på en eller flere andre.

For det er netop alle de modstridende følelser, der skal snakkes på plads.

Knus og kram

Marianne sagde ...

Rigtig god bedring til din mand!
Godt han slap så billigt! Puha, det må og vel stadigvæk er, et kæmpe chok at opleve dette her.

Et kæmpe knus!

Anonym sagde ...

I er begge i mine tanker og du ringer bare... Kæmpekram Mette

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

også god bedring til din mand herfra..et chock er det da sørme at opleve sådan en ulykke....dejligt at der ikke skete mere...for alle parter...men god bedring til din mand engang til...og varme og venlige tanker til dig...

fra Anita Thomhave simonsen fra Randers.

Kagekonen sagde ...

Jeg taler og taler med alle der vil lytte. I dag spiste jeg hos min søster og hendes familie, for mad er noget af det jeg glemmer, når jeg er i krise. Sådan har det altid været, og det ved hun heldigvis. Hun har også handlet, så køleskabet er fyldt op. Nu vil jeg gå i kage-terapi i mit køkken, for i morgen skal Caroline konfirmeres og hun skal ikke snydes for kage.

Helle K. sagde ...

Du får et kram fra mig - de andre har jo sagt det hele :)

Anonymous sagde ...

Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.