onsdag, april 23, 2008

Pas på dig...

er næsten altid det sidste jeg siger når nogen af mine kære går ud af døren. I dag var det ikke nok. Husbonden havde benyttet sig af det gode vejr og taget motorcyklen på arbejde, i eftermiddags da han var på vej hjem, var der en billist, der ikke passede på ham...


Husbonden min må være født under en heldig stjerne, for han er helt mirakuløst sluppet med et brækket brystben, en punkteret lunge og så en hjernerystelse der vil nogen. Nu ligger han på forslået men i live og ved godt mod på Rigshospitalet og har denne storslåede udsigt, som han nok egentlig helst ville være foruden.


Vi har fået et kæmpe chok, men jeg tror vi er okay, og håber at billisten, der overså sin vigepligt, også får sovet i nat.

18 kommentarer:

Andrea sagde ...

Damn hvor var det godt, at det ikke gik værre end det gjorde, men det lyder nu ikke helt harmløst at have brækket brystbenet.

Håber du også får sovet i nat - chock har det med at komme snigende - tilbage.

Ella sagde ...

Sikke en voldsom forskrækkelse - livet er skrøbeligt og kan vælte på et øjeblik. Hvor er det heldigt at det trods alt ikke gik værre - hils ham og pøj, pøj med helingen :-)

Sifka sagde ...

Åh, hvor godt, at det ikke gik forfærdelig galt. Stakkels ham, og jeg håber, at han kommer sig hurtigt. Knus og kram, du kan garanteret bruge det. Sov godt.

Marianne sagde ...

jeg kan godt forstå din nervøsitet - for man læser om mange motorcykle uheld...

Anonym sagde ...

Jeg holdt lige vejret et øjeblik, og åndede lettet op, da jeg læste at din mand trods alt har det godt...god bedring...vi må passe lidt bedre på hinanden i trafikken.

Lotte sagde ...

Sikke en forskrækkelse!
Lad os prise os lykkelige for de heldige stjerner - eller hvad det nu er, der sørger for, at livet fortsætter trods ulykker som disse.
God bedring til husbond...

Anonym sagde ...

SÅ skræmmende Pia - men hils ham nu mange gange og jeg håber du snart får ham hjem!!

så må vi jo udsætte turen til han er på højkant igen!

Kram

Tina sagde ...

Puuha hvor er det godt det endte så heldigt!!! Jeg elsker motorcykler, men jeg har stor respekt for den udsathed der følger med.

Håber i alle har det godt, trods alt!!

Anonym sagde ...

Hej Pia og Henrik.

Vi er mange der er glade for at han er født under en heldig stjerne.
Hils ham mange gange.
MVH Thorkild JT3

Anonym sagde ...

Sikke noget - godt det trods alt gik som det gik. Og god bedring til jer begge.

Kagekonen sagde ...

1000 tak for alle jeres søde hilsner, de varmer os begge.

Husbonden har idag fået fjernet alle dræn og har været oppe at sidde i en stol. Jeg priser mig lykkelig for, at han er i så god fysisk form som han er, for jeg er sikker på, at det hjælper til hurtig (fysisk) heling.

Lene sagde ...

kære du, hvor var det godt, at det ikke gik værre. Biler der overser motorcyklister har en meget stor andel i motorcykelulykker.
Knus og kram til dig og giv du så gemalen et stort kram.

Unknown sagde ...

uhh for en forskrækkelse af få sig!! hurtig god bedring ønskes . .

Anonym sagde ...

Stort kram til jer begge to.

Anonym sagde ...

pas nu godt på dig lige nu! -der kan godt komme lidt et efterchok.

Hvor var det godt at det trods alt ikke gik værre.

Anonym sagde ...

Dejligt at der ikke skete "mere". Hils ham mange mange gange. Jeg skal nok vinke til ham fra altanen :-)

Helle K. sagde ...

For f... da også hvor var det godt at han var heldig :) Balancebommen her i livet er så smal, at vi lige pludselig kan ryge ned - godt det ikke skete. Sender ønsker om god bedring til ham - PS: det har så ikke gjort min skræk for motorcykler mindre...

Anonym sagde ...

Hej Pia & Henrik
Jeg håber at du snart er på benene igen. Fik helt koldsved da vi på JT3 fik beskeden.... Vi skal da osse snart ha' lavet nogle kontrakter :-).....Nu går i muligheden for at tage det lidt mere roligt d. 31/5 hvor vi tager cyklen frem å Hven??
Hva... Pia tager du mod bestillinger til en lækker dessert? :-)
ses...
Johnny Rokbøll